Velkommen til min blog

Jeg har levet det meste af mit nu 53-årige liv med stress, angst og depression – og jeg har prøvet stort set alt – dog uden super resultater. Så jeg er ikke ekspert eller har lommen fuld af gode råd.

Til gengæld har kan fortælle ærligt, personligt og fagligt velfunderet om fejlbehandlinger, erfaringer, teorier og viden. Ligesom jeg kan dele oplevelser fra et samfund/system, som ikke har haft hverken viden, rummelighed eller ressourcer til at hjælpe særlig godt. Jeg kan fortælle om skam, skyld, tabu, stigmatisering og fornægtelse. Om ensomhed og relationer. Om sorg og smerte men også glæde….for man er heldigvis meget andet end sin lidelse.

Det vil blive historier fra mit liv – men koblet sammen med viden og generaliseringer. Så kan man tage det, man kan bruge og smide resten væk.

Hvorfor? Fordi vi er mange, og der deværre kommer flere og flere. Fordi jeg både har noget på hjerte samt et formidlingsgen, der godt kan lide at blive brugt.
Fordi jeg synes, vi fortjener både synlighed og optimal behandling på alle felter – og at mange af os ville kunne give mere og have større livskvalitet, hvis vi fik de hensyn og den behandling, vi har brug for.
Og så tror jeg på de små personlige historier og på dialog.

Velkommen og tak fordi du kiggede ind.

Reklamer

2 responses to “Velkommen til min blog

  1. Kære Rikke.

    Jeg glæder mig meget til at læse dine kommende overvejelser – hvis jeg forstår dig ret, vil du fortsætte med at skrive om dette emne?
    Mange gode hilsener fra
    Poul Linstow

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s